Over CloudPoint

U bent hier

Wij laten u digitaal werken in de cloud 

De cloud is een synoniem geworden voor modern en digitaal werken bij bedrijven. Door de toenemende vraag naar cloudoplossingen voor KMO's hebben we dan ook CloudPoint opgericht.

Digital workspace for everyone

Ons doel? U als KMO-zaakvoerder helpen om uw oude en energievretende IT-infrastructuur efficiënter op te zetten. In plaats van te werken met een hoop fysieke servers en drives die u in uw bedrijf moet voorzien, brengen we alles naar een cloud-omgeving.

Wat zijn de grote voordelen daarvan:

  • U heeft lagere energiekosten
  • U heeft meer plaats in uw bedrijf voor andere nuttige zaken
  • Uw data, documenten en programma's zijn op ieder toestel beschikbaar   
  • De kostenstructuur is volledig transparant

U en uw medewerkers kunnen altijd en overal connecteren met de digitale werkplek. Handig wanneer u bijvoorbeeld verkopers op de baan heeft die heel wat documenten nodig hebben bij klanten.

Maar ook wanneer u thuiswerken of flexibele kantooruren wil introduceren, is de cloud een grote troef. U en uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld 's morgens vroeg thuis opstarten en pas na de spitsuren naar kantoor komen om verder te werken. Bij onverwachte spoorstakingen of sneeuwdagen zou u dan weer mensen van thuis uit kunnen laten werken. Een productieve oplossing tegen fileproblemen dus.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak voor uw IT-infrastructuur? 

CloudPoint is een onderdeel van D-Ware uit Niel.