Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobitel en CloudPoint bundelen krachten

Mobitel en CloudPoint bundelen krachten om digitalisering van bedrijven te stimuleren

CloudPoint is nu 50% Mobitel

Deze kapitaalverhoging van CloudPoint door Mobitel betekent ook een alliantie tussen twee dynamische bedrijven die het belang van cloud, vaste en mobiele telefonie-oplossingen vooropstellen. Het doel van deze technologie is hybride werken efficiënter te maken en binnen handbereik van alle organisaties te brengen.

Cloud en telecom: het beste van twee werelden

De integratie van de twee partners zal een bredere dekking van de kmo- en de corporate markt mogelijk maken, zodat bedrijven kunnen profiteren van een one-stop shop voor hun connectiviteit en die van hun werknemers. Mobitel is gekend voor zijn expertise in Proximus-oplossingen en voor zijn Managed Services-aanpak. CloudPoint anderzijds is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een expert in high-end IT-infrastructuur in de cloud, en biedt een vaste prijs per gebruiker.

"Het doel is om kmo's in staat te stellen verder te digitaliseren en grote bedrijven in staat te stellen een digitale werkplek aan te bieden die past bij hun ambities"

zegt Joeri Bastiaens, Salesmanager van Mobitel.

"Beide bedrijven willen de digitale overgang beïnvloeden en vereenvoudigen met consistente technologische oplossingen voor zowel bedrijven als werknemers. De markt moet wendbaarder en mobieler worden"

aldus Kristof De Meyer, mede-eigenaar van CloudPoint.

 Perscontacten:

22-08-2022