Overslaan en naar de inhoud gaan

Telefoneren vanuit de cloud? Het kan!

Telefoneren vanuit de cloud? Het kan!

Wat is VoIP Telefonie?

VoIP, wat is dat eigenlijk? Waarom zou u dat implementeren voor de telefoons in uw bedrijf? Welke voordelen haalt u daaruit? Is het echt zo een grote meerwaarde?

Bij Voice over IP of Voice over Internet Protocol wordt het internet gebruikt om spraak over te dragen van de verzender naar de ontvanger. VoIP is dus eigenlijk telefonie over het internet. Het voordeel daarvan is dat we spraak en data kunnen samenvoegen, waardoor maar één infrastructuur meer nodig is binnen uw bedrijf.

Meer productiviteit, lagere telefoonkosten

Efficiënte hulpmiddelen voor telefonie en samenwerking zijn essentiee om zowel de klanttevredenheid als de productiviteit in uw bedrijf te verbeteren.

Dankzij onze VoIP-optie bespaart u tot 80% op uw telefonie- en samenwerkingskosten. Tegelijkertijd profiteert u ook van een verbeterde mobiliteit en flexibiliteit binnen uw bedrijf.

De troeven van VoIP:

  • De kwaliteit van het signaal ligt hoger, dus minder kans dat je je gesprekspartner niet meteen verstaat. 
  • Daarnaast hebt u ook minder bekabeling nodig in uw bedrijf want de telefoon en computer kunnen in één poort worden aangesloten.
  • VoIP is ook vaak kostenbesparend aangezien dezelfde bandbreedte gebruikt wordt voor zowel spraak- als dataverkeer.
  • Het is ook voordelig voor internationale gesprekken aangezien u over het internet belt.

Wanneer u bij ons VoIP aankoopt krijgt u ook geavanceerde diensten zoals gepersonaliseerde voicemails, video- of spraakconferentie, virtuele fax, samenwerking in de cloud en nog veel meer inbegrepen in één vast maandelijks bedrag.

Op die manier zijn uw communicatiekosten nog transparanter en weet u op voorhand hoeveel het u zal kosten. Met de geavanceerde diensten voor telefonie en samenwerking in de cloud kunt u zich concentreren op uw zaak. U wordt niet belemmerd door onnodige investeringen in infrastructuur of dure onderhoudscontracten.

Sluit uw IP-telefoon, smartphone of computer aan op het internet en u bent klaar voor een kostenefficiënte en geavanceerde communicatie met zakenpartners en collega’s, altijd en overal. U kan bijvoorbeeld van thuis uit bellen met een vast nummer van uw bedrijf.

Kortom, redenen genoeg om aan de slag te gaan met VoIP. Hebt u nog vragen? Bekijk hier alle mogelijkheden die wij aanbieden met VoIP of neem gerust contact op, dan bekijken we samen de beste oplossing.

Meer weten over Cloud telefonie of graag een afspraak om uw mogelijkheden te ontdekken?

29-06-2018