Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten op maat

All-in Service

Ondersteuning van de interne IT-medewerker of -dienst

Als bedrijf met een interne IT-medewerker of -dienst kan het soms lastig zijn om alle taken op een efficiƫnte manier uit te voeren en tegelijkertijd de dagelijkse operaties te ondersteunen. CloudPoint kan helpen bij het uitbesteden van bepaalde tijdrovende taken en het leveren en/of beheren van licenties binnen het bedrijf. Daarnaast kunnen we helpen bij het gebruiksklaar maken van computers of materiaal, het leveren van print-oplossingen en het uitvoeren van logistieke handelingen, zodat eindgebruikers van ons uit hun nieuwe hardware toegestuurd krijgen.

We bieden online platforms waar gebruikers hardware kunnen kiezen en we kunnen ook zorgen voor het veilig vernietigen van apparaten en data-devices. Bovendien kunnen we een persoon een of meerdere dagen ter plaatse sturen om te helpen bij het oplossen van IT-problemen. Onze servicedesk is ook bereikbaar voor eindgebruikers en we kunnen ondersteuning bieden of de leiding nemen over bepaalde IT-projecten.

CloudPoint kan ook het managen van (cloud) servers voor zijn rekening nemen en de opslag van IT-materiaal in ons magazijn regelen, zodat de klant hier zelf geen ruimte voor hoeft te voorzien. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we bieden om uw interne IT-medewerker of -dienst te ondersteunen. Ons doel is om bedrijven te helpen hun IT-taken efficiƫnt en effectief uit te voeren, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en kunnen groeien zonder zich zorgen te maken over hun IT-infrastructuur.

Meer weten over onze diensten op maat?