Overslaan en naar de inhoud gaan

CloudPoint Digital Workspace

All-in Service

Alles om digitaal te werken

De CloudPoint Digital Workspace omvat alles wat u nodig heeft om efficiënt digitaal te kunnen werken.

U krijgt een high-end IT infrastructuur in de cloud aan een vaste prijs per gebruiker. Wij voorzien alle serverkracht en opslagruimte die u nodig heeft, maken backups en voorzien de belangrijkste softwarelicenties.  U geniet van een ongelimiteerde CPU/RAM/opslagcapaciteit en licenties.

Bovendien kunt u van overal (op kantoor, thuis, in het buitenland, bij de klant, etc.) bij uw data en software. Zowel met pc als laptop, tablet of smartphone. Dat alles voor een vast bedrag per gebruiker.

Via het vaste cloudplatform beheert u al uw werkzaamheden en programma's:

  • Eenvoudig
  • Vanop ieder toestel
  • Waar u het wil
  • En wanneer u het wil

De grootste troef van digitaal werken?

Alle bedrijfssoftware is toegankelijk van overal en veilig van op elk toestel. Ook wanneer uw eigen laptop of PC defect is kan u werken vanop een ander toestel. Wij lenen u bovendien gratis een toestel in afwachting van uw nieuw exemplaar.

Alles waar u aan werkt, wordt direct bijgehouden en gesynchroniseerd met de cloud. Zo beschikken u en uw collega's steeds over de meest recente versies van bestanden waar aan gewerkt wordt door meerdere mensen.

U hoeft dus niet meer iedere keer met uw collega's heen en weer te mailen om updates van documenten uit te wisselen, om daarna nog eens extra te mailen naar die ene collega die u per ongeluk niet in CC had gezet. Of naar de baas die opeens ook de voortgang wil bekijken. 

Iedereen werkt meteen in het juiste bestand. Daardoor verloopt het werk een stuk vlotter.

Een andere troef? U hoeft niet meer per sé plaats te nemen achter de computer op kantoor om aan bestanden en documenten te kunnen.

Dat is handig wanneer u bij bijvoorbeeld bij die belangrijke klant zit. U haalt er gewoon uw smartphone of tablet bij en u kan meteen al het nodige opsnorren. Dat bespaart u al snel een paar ritten en e-mails om bijvoorbeeld infodocumenten te sturen of een offerte te laten aftekenen.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak voor uw IT-infrastructuur?