Overslaan en naar de inhoud gaan

VVP Industrie - Digital Workspace in de cloud

ERP Dave van overal toegankelijk via de Cloud

VVP Industrie

Het project

VVP Industrie is een handel in professionele gereedschappen, elektrische machines, veiligheidsmateriaal, bevestigingsartikelen en industriële artikelen met vestiging in Reet.

Hun administratie en IT draaiden nog grotendeels op de klassieke manier. Dat betekende heel wat papierwerk, heel wat interne e-mails en grote drukte op de deadlinedagen voor de boekhouding. 

Het resultaat: Office en administratie in de cloud

CloudPoint bracht de Office-toepassingen naar de cloud zodat alle medewerkers altijd en overal toegang hadden tot de documenten en de toepassingen zelf.

Ook de facturatie en administratie werd flink gedigitaliseerd via het pakket "Dave". Dat om de papierberg te verminderen en sneller te kunnen werken met de beschikbare man- en vrouwkracht. Ook dat pakket is uiteraard vlot beschikbaar in de cloud-omgeving.

Via een geïntegreerde digitale werkplek is VVP nu helemaal mee qua IT-infrastructuur. Onze werkmethodes zijn versneld en verbeterd.

We kunnen nu van overal ter wereld én eender wanneer toegang krijgen tot onze werkplekken. Dat was voor mij het belangrijkste argument om voor een CloudPoint oplossing te kiezen.

Het feit dat er na het vervangen van een defecte laptop of pc niets veranderd aan onze werkplek is mooi meegenomen.

Dirk Van Cauwenbergh - zaakvoerder VVP

Link
VVP Industrie