Overslaan en naar de inhoud gaan

Immobiliënkantoor

Immobiliënkantoor

Immobiliënkantoor

Bij CloudPoint begrijpen we dat immobiliƫnkantoren specifieke uitdagingen hebben op het gebied van IT en telefonie. Daarom hebben we ons gefocust op het begrijpen van de behoeften van de verschillende kantoren in ons klantenbestand en bieden we op maat gemaakte oplossingen.

Onze cloud oplossingen, KMO in de Cloud van Proximus en Microsoft 365, zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse taken van immobiliƫn- en makelaarskantoren te vereenvoudigen en te optimaliseren. We bieden ook verschillende koppelingen naar immopakketten, zodat al je belangrijke systemen naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

Daarnaast kunnen we je als makelaar ontzorgen op het gebied van IT-beheer en standaardisatie. We begrijpen dat jij je wilt concentreren op het helpen van klanten en het verkopen van onroerend goed, zonder je zorgen te hoeven maken over technische problemen. Met onze cloud oplossingen en telefonie koppelingen, zorgen we ervoor dat jouw kantoor soepel draait en jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet - jouw klanten.