Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft 365

All-in Service

Microsoft 365, ondersteund door CloudPoint

CloudPoint biedt u de krachtige suite van productiviteitstools en cloudservices van Microsoft 365 aan, die uw bedrijf kunnen transformeren. Naast de standaard voordelen van Microsoft 365, bieden wij als CloudPoint ook de toegevoegde waarde van ons advies op maat voor de juiste licenties, mogelijkheden voor opleidingen en het beheer van al uw licenties.

Met Microsoft 365 kunt u samenwerken en communiceren met collega's en klanten, bestanden delen en synchroniseren tussen apparaten en de beveiliging en het beheer van uw bedrijfsgegevens op een centrale plaats regelen. Het biedt ook de flexibiliteit om in een hybride omgeving te werken en uw gegevens te synchroniseren en beheren, zodat u altijd en overal productief kunt zijn.

Bovendien biedt CloudPoint de mogelijkheid om uw licenties te optimaliseren en te beheren, zodat u niet te veel betaalt. Ons team van experts biedt u advies op maat voor de juiste licenties en mogelijkheden voor opleidingen, zodat u het maximale uit uw Microsoft 365-abonnement kunt halen. Daarnaast bieden we ook volledig beheer van uw licenties, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en wij de rest voor u regelen.

Kortom, met CloudPoint en Microsoft 365 kunt u efficiƫnter werken, kosten besparen en zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, wij bieden de juiste tools en services die u nodig hebt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ik wil graag meer weten over Microsoft 365 en alle mogelijkheden.