Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

16-04-2023
Met de opkomst van remote werken en virtuele teams is Microsoft Teams uitgegroeid tot een onmisbare tool voor moderne bedrijven. Teams biedt een breed scala aan functies die de samenwerking en communicatie op afstand vergemakkelijken, zoals chats, videoconferenties en bestandssamenwerking. In dit artikel zullen we de belangrijkste voordelen van Teams bespreken en hoe deze kunnen bijdragen aan een efficiënte en effectieve samenwerking tussen teamleden.
22-03-2023
Ontdek de voordelen van Cloud telefonie voor bedrijven in 2023. Lees verder om te ontdekken hoe deze technologie uw bedrijf flexibeler, efficiënter en kosteneffectiever kan maken, inclusief de mogelijkheid tot integratie met CRM en andere softwarepakketten.
22-08-2022
Mortsel - 22 augustus 2022. Mobitel, de voornaamste partner van Proximus in de regio Antwerpen, en CloudPoint, specialist in cloudomgevingen, bundelen hun krachten. Samen bevorderen Mobitel en CloudPoint de digitalisering in kmo's en grote bedrijven. De twee specialisten willen de ICT- en telecomaspecten vereenvoudigen die nodig zijn voor organisaties om in te spelen op de nieuwe manier van werken.
21-04-2020
De tijd schreef een interessant artikel over het sterk gedigitaliseerde bedrijfsleven in België.