Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

16-04-2023
Met de opkomst van remote werken en virtuele teams is Microsoft Teams uitgegroeid tot een onmisbare tool voor moderne bedrijven. Teams biedt een breed scala aan functies die de samenwerking en communicatie op afstand vergemakkelijken, zoals chats, videoconferenties en bestandssamenwerking. In dit artikel zullen we de belangrijkste voordelen van Teams bespreken en hoe deze kunnen bijdragen aan een efficiënte en effectieve samenwerking tussen teamleden.
22-03-2023
Ontdek de voordelen van Cloud telefonie voor bedrijven in 2023. Lees verder om te ontdekken hoe deze technologie uw bedrijf flexibeler, efficiënter en kosteneffectiever kan maken, inclusief de mogelijkheid tot integratie met CRM en andere softwarepakketten.
21-04-2020
De tijd schreef een interessant artikel over het sterk gedigitaliseerde bedrijfsleven in België.
We hebben het vaak over onze cloudoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven "KMO in de cloud". Maar wat houdt het nu precies in en welke potentiële voordelen heeft het voor uw bedrijf? Wij lichten het graag even voor u toe. Van serverinfrastructuur naar cloud Een traditioneel IT-netwerk vraagt...