Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocatuur

Advocatuur

Advocatuur

Als advocatenkantoor wil je zeker zijn van een veilige en betrouwbare IT-omgeving. CloudPoint biedt hiervoor de ideale oplossing, gebaseerd op Proximus KMO in de Cloud en Microsoft 365. Onze focus ligt op het aanbieden van zeer veilige omgevingen die voldoen aan de hoogste normen op vlak van privacy en dataopslag.

Naast onze uitstekende beveiliging bieden we ook koppelingen aan met de software die je gebruikt. Zo kan je optimaal gebruik maken van de beschikbare technologieën. We werken volledig onafhankelijk van de softwareleverancier, zodat je niet gebonden bent aan één bepaald systeem.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor LawCloud, waarbij je volledig ontzorgd wordt met één aanspreekpunt voor al je IT-gerelateerde zaken. LawCloud is software specifiek om de processen van advocatenkantoren te ondersteunen.

Kortom, als advocatenkantoor kan je bij CloudPoint rekenen op een veilige en betrouwbare IT-omgeving die volledig is afgestemd op jouw specifieke noden. En als je je volledig wil laten ontzorgen, kan je kiezen voor LawCloud als één aanspreekpunt voor al je IT-gerelateerde zaken.