Overslaan en naar de inhoud gaan

Notariskantoor

Notariskantoor

Notariskantoor

Als notaris wil je zeker zijn van een veilige en betrouwbare IT-omgeving. CloudPoint biedt hiervoor de ideale oplossing, namelijk "Notariaat in de Cloud" van Proximus. Dit platform is speciaal ontworpen voor notariskantoren en biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor al je IT-gerelateerde zaken.

Maar CloudPoint biedt meer dan alleen een veilige IT-omgeving. We begrijpen dat je als notaris drukbezet bent en je tijd liever besteedt aan je klanten en hun dossiers. Daarom bieden we een breed scala aan additionele diensten die je kunnen ontzorgen.

Zo bieden we bijvoorbeeld ook een back-up en recovery dienst aan. Mocht er onverhoopt iets misgaan met je IT-omgeving, dan zorgen wij ervoor dat je snel weer aan de slag kan met een recente back-up. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare back-up van al je belangrijke documenten en gegevens.

Daarnaast kan je bij CloudPoint ook terecht voor softwarebeheer en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat je altijd werkt met de meest recente versies van de software die je gebruikt, en dat deze optimaal functioneren. Zo kan je altijd efficiƫnt werken en heb je meer tijd voor je klanten.

Kortom, met "Notariaat in de Cloud" van CloudPoint ben je als notariskantoor verzekerd van een veilige en betrouwbare IT-omgeving. En met onze additionele diensten, zoals back-up en recovery en softwarebeheer, kan je jezelf ontzorgen en meer tijd besteden aan je klanten en hun dossiers.