Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzekeringsmakelaar

Verzekeringsmakelaar

Verzekeringsmakelaar

Bij CloudPoint begrijpen we als geen ander dat makelaars binnen de verzekeringsbranche hun eigen specifieke wensen en vereisten hebben op het gebied van IT en telefonie. Daarom bieden we bij CloudPoint oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele makelaar. Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die echt aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Om die reden bieden wij als CloudPoint twee mogelijke oplossingen voor verzekeringsmakelaars: KMO in de Cloud van Proximus en een oplossing gebaseerd op Microsoft 365. Beide oplossingen bieden verschillende voordelen en mogelijkheden voor onze klanten. We begrijpen dat elke makelaar uniek is en daarom bieden we oplossingen op maat om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Naast IT-oplossingen bieden we bij CloudPoint ook verschillende koppelingen naar verzekeringspakketten op het gebied van telefonie. Dit stelt makelaars in staat om efficiƫnt te werken en hun klanten de best mogelijke service te bieden. Door onze jarenlange ervaring met diverse makelaars in ons klantenbestand begrijpen we als geen ander wat belangrijk is voor de verzekeringsbranche en weten we precies hoe we onze klanten kunnen ondersteunen.

Kortom, bij CloudPoint begrijpen we de specifieke behoeften en vereisten van makelaars in de verzekeringsbranche en bieden we oplossingen die echt aansluiten bij hun wensen. Onze oplossingen op maat en koppelingen naar verzekeringspakketten op het gebied van telefonie stellen makelaars in staat om efficiƫnt te werken en hun klanten de best mogelijke service te bieden.