Overslaan en naar de inhoud gaan

Degrillon - Digital Workspace in de Cloud

Office en administratie op een veilige manier in de cloud

Degrillon

Onze klant

Degrillon Technical Supplies specialiseert zich in de export van onderdelen en uitrustingen voor scheepswerven, logistieke sector, energie, mijnbouw en offshore in Afrika.

Het Project

Degrillon Technical Supplies was reeds een trouwe klant van D-Ware (de naam waaronder ze vroeger bekend waren voor voornamenlijk on-premise oplossingen).
Ik was op zoek naar een oplossing om vlotter en efficiënter te kunnen werken, maar vooral ook vanop elke mogelijke locatie. Ik ben vaak op klanten- en prospectiebezoek in het buitenland en onze systemen moeten ook dan toegankelijk zijn.

Het resultaat: Office en administratie in de cloud

CloudPoint bracht zowel onze bestanden als Office-toepassingen naar de cloud. Op deze manier hebben we altijd en overal toegang tot onze werkomgeving.
Ik ben zelf zeer vaak in het buitenland voor klant- en prospectiebezoeken en kan op deze manier altijd efficiënt werken.

Een groot voordeel voor ons is dat alle support is inbegrepen. Dit wil zeggen dat er voor onderhoud en support nooit een factuur volgt. Bovendien betaalden we in het verleden diverse losse licenties voor e-mail, backup, firewall, etc... Deze zitten allemaal vervat in één totaalprijs binnen een transparant prijsmodel.

De uitgebreide security was voor mij ook een argument om over te stappen naar een CloudPoint oplossing. Zeker in een tijd waar internetdreigingen een dagelijkse realiteit zijn.

Wij zijn tevreden over de CloudPoint oplossing. Wij kunnen efficiënt werken en ik heb een duidelijker zicht over de totaalkost van onze ICT omgeving.

Christian Degreef - zaakvoerder Degrillon

Link
Degrillon website