Overslaan en naar de inhoud gaan

Trappers & Co - Digital Workspace in de Cloud

Boekhouding (Expert-M) en administratie in de Cloud

Trappers Accountants en Belastingconsulenten

Het Project

Bij Trappers Accountants en Belastingconsulenten kan u niet alleen terecht voor uw boekhouding en alle advies rond belastingen, maar zij zijn tevens een klankbord voor de ondernemer.

Meteen van bij de start beseften we de voordelen van werken in de Cloud en werd er dan ook op zoek gegaan naar een betrouwbare partner.

Dit is voor ons kantoor een belangrijke stap naar een verdere digitalisering waardoor we ons meer kunnen concentreren op de begeleiding van ondernemers en een meer pro-actievere aanpak.

Op deze manier staan wij veel dichter bij de ondernemer en ontstaat er een nauwere samenwerking.

Het Resultaat: Office en Expert M in de cloud

CloudPoint bood ons een all-in formule aan, waar alle support inbegrepen is, voor een vast maandbedrag per gebruiker. Dit was voor ons de reden om voor CloudPoint te kiezen, alsook de gedrevenheid en hun dynamiek van het jonge team.

CloudPoint leverde ons een volledig gebruiksklare desktop in de cloud af, waar al onze tools (Microsoft Office, Expert M, etc...) netjes op waren geïnstalleerd. De installatie van Expert M werd vakkundig uitgelijnd met Kluwer.

Wij kunnen nu van overal en met elk toestel veilig in de cloud werken.
Alle dossiers, bestanden en e-mails zijn steeds van overal voor ons toegankelijk.
Bij vragen of indien wij nood hebben aan ondersteuning, kunnen wij vlot contact opnemen met CloudPoint en wordt alles snel opgelost.

Matthias Trappers - zaakvoerder Trappers & Co

Link
LinkedIn Matthias Trappers