Overslaan en naar de inhoud gaan

DW-accountants - Digital Workspace in de Cloud

Modern boekhoudkantoor met Expert M, Accon plus, Syneton admin-IS in de Cloud

DW Accountants

Het Project

Bij DW-Accountants te Reet helpen we zowel zelfstandigen als KMO bedrijven met hun opstart, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Wij zijn hun aanspreekpunt voor al hun vraagstukken hieromtrent en begeleiden / adviseren waar nodig.

Na problemen met onze vorige, trage en beperkte fysieke server, zagen we al snel de voordelen in van werken in een cloud-omgeving. Voor ons was het belangrijk om zeker vlotter te kunnen werken, zorgeloos te zijn inzake externe backups, alle informatie en bestanden van overal beschikbaar te maken: information anywhere, anytime.

Het Resultaat: Flexibele werkplekken en onze software beschikbaar in de cloud

Het fijne aan een CloudPoint oplossing is dat je op voorhand weet hoeveel onze IT omgeving elke maand kost. Alle support is inbegrepen en dit aan een vast maandbedrag per gebruiker.

Het grootste voordeel voor ons dit dat iedereen flexibel van op welke werkplek kan werken. Af en toe wordt er eens gewisseld van werkplek en nu komt daar geen verhuis van toestellen meer bij te kijken!

Onze digitale werkplek omvat al onze fiscale, administratieve & boekhoud-software (Expert M plus, Accon plus, beroepskosten zelfstandigen, optimalisaties fiscalc, Sofisk, Syneton admin-IS enz) alsook het volledige Office pakket. Onze omgeving is van overal én volledig beveiligd toegankelijk voor onze medewerkers. Flexibel thuiswerken, iets wat vroeger niet kon, gebeurd nu op regelmatige basis en heeft tot gevolg dat wij nog een betere service aan onze klanten kunnen bezorgen.

Voor onze vakgebieden wil digitalisering niet zozeer zeggen dat er veel minder werk zal zijn of veel minder kosten, maar vooral efficiënter werken en sneller informatie voor handen hebben etc...

CloudPoint heeft de overschakeling naar de cloud vlot, correct en professioneel afgehandeld. Ook na de installatie zijn zij steeds vlot bereikbaar voor ondersteuning en vragen.

David Wenselaers - zaakvoerder DW-Accountants

Link
DW-accountants website