Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom kiezen voor CloudPoint?

Waarom kiezen voor CloudPoint?

Allemaal goed en wel, CloudPoint mag dan wel beschikken over een uitstekend product maar er zijn nog bedrijven die vanuit het DaaS-principe werken. Waarom zou u dan moeten kiezen voor CloudPoint. Welke meerwaarde vindt u bij ons?

Als u al even door onze website aan het scrollen bent, hoort u die bovenstaande gedachte misschien wel door uw hoofd spoken. Lees verder, dan kan u ons straks met een gerust hart contacteren.

Hulp op afstand

Eerst en vooral bieden wij u hulp op afstand door middel van Screenconnect. Heeft u hulp nodig met uw netwerk? Een ander probleem met uw cloud? Surf dan simpelweg naar de ‘hulp op afstand’-pagina op onze website. U contacteert ons telefonisch op het nummer 033 691 691. Dan starten we een sessie en volgt u de instructies van uw support medewerker op. Zo kan die uw scherm even overnemen en uw probleem van op afstand oplossen.

Het grote voordeel voor u? U hoeft zich niet te verplaatsen of moet niet wachten tot er iemand tot bij u komt. Uw problemen zijn binnen de kortste keren opgelost.

Optimale dienstverlening

We hebben de juiste mensen in dienst om u te helpen. Daarnaast maken we gebruik van een ticketingsysteem op maat van KMO’s. Hyperdesk biedt onze medewerkers een uitgebreide ondersteuning op vlak van ticketing, documentatie, on-site interventies, rapporten, statistieken en zoveel meer.

Dat alles maakt dat onze medewerkers al hun werkkracht in uw projecten kunnen steken zonder daarbij tijd en energie te verliezen in een rompslomp van paperassen. Op die manier volgen uw projecten ‘on the spot’ op en wordt u altijd op korte termijn geholpen.

De combinatie tussen de juiste medewerkers en het ticketingsysteem garanderen u een optimale dienstverlening.

Kleinschalig en persoonlijk

Omdat we een klein bedrijf zijn, kent u uw technieker persoonlijk. U wordt vrijwel altijd door dezelfde persoon geholpen. Uw technieker kent uw bedrijf en de voorgeschiedenis van uw netwerk. Dat maakt dat hij uw projecten zonder veel tijdverlies inschat en dat eventuele problemen snel van de baan zijn.

Kortom, omdat u zeker bent van onze hulp op afstand, onze optimale dienstverlening en onze kleinschaligheid bieden wij u dat tikkeltje meer. Zo bent u altijd zeker van de best mogelijke oplossing op uw maat.

Bent u overtuigd? Neem hier contact op, dan verbeteren we samen uw IT-infrastructuur.

 

Meer weten over KMO in de cloud of graag een afspraak om uw mogelijkheden te ontdekken?